MORA získala nejvyšší příčku jako TOP produkt v nezávislém testování

Značka MORA je vítězem dvou kategorií v testech portálu www.arecenze.cz. Toto testování je objektivní a nelze ho ovlivnit. Produkty jsou vybírány dle jejich oblíbenosti na trhu. O každém produktu se zjišťují a ověřují data, která se využijí k následnému vyhodnocování. Mezi data patří důležité parametry, uživatelské názory, výsledky dalších zahraničních i českých testů a mnohé další informace. Pokud plánujete výběr nového spotřebiče testy a recenze na tomto portálu vám usnadní život. Máte na výběr ze srovnávacích testů a získáte srozumitelné vysvětlení vlastností produktu.

MORA získala nejvyšší příčku jako TOP produkt s plynovou vestavnou skleněnou deskou VDP 645 GB1 a s plynovým sporákem P 162 AS. Testovali se hlavní atributy, jako objem, energetická třída, hmotnost, rozměr, vybavení a funkce, vzhled, materiály a výkon.

Čtyřplotýnková plynová varná deska MORAPlynové varné desky jsou stále oblíbené, dokonce většina profesionálních kuchařů nejraději vaří právě na plynu. Jelikož mají nespornou výhodu v možnosti přesné regulace. Navíc plyn je rychlý a efektivní. Moderní plynové desky MORA patří mezi vyspělé i designově propracované spotřebiče. Plyn zůstává stále populární i proto, že okamžitě reaguje na změnu výkonu – velikost plamene. A pokud se naučíte plamen správně regulovat sníží se tak únik energie a vy vaříte úsporně. Technologie vaření na plynu se za poslední roky změnila. Mnoho plynových desek se více vzhledem přiblížilo těm sklokeramickým, dalo by se říct, že je to takový plyn na skle. Plynová vestavná varná deska MORA VDP 645 GB1 je na desce z tvrzeného skla, splňuje tak nejvyšší nároky vaření na plynu a bezproblémové údržby. Je vybavena čtyřmi hořáky s pojistkami StopGas, které v případě náhodného zhasnutí plamene automaticky zastaví přívod plynu. Krásná masivní litinová mřížka poskytuje dostatečný prostor a oporu pro veškeré nádobí. Na zápalky můžete zapomenout. Hořák zapálíte v mžiku pomocí zabudovaného automatického zapalování. Rádi vaříte na woku? Pak je tato deska právě pro vás. Extra intenzivní ohřev vám zajistí trojitý hořák WOK s výkonem 3300 W umístěný v přední části desky a svým výkonem je ideální nejen na vaření v pánvi wok, ale i na běžné smažení či uvedení do varu většího množství vody.

Čtyřplotýnková plynová vestavná varná deska MORA VDP 645 GB1 za doporučenou cenu 7 990 Kč se stala vítězem "TOP produkt".

Dvouplotýnková varná deska Mora VDP 325 X za doporučenou cenu 2 990 Kč se stala nejlepší "dostupnou variantou".

▷ Výsledky srovnávacího testu plynových varných desek

 

Plynový sporák MORAA pokud potřebujete celý sporák, pak právě již zmiňovaným vítězem je plynový sporák MORA P 162 AS. Velkou výhodou u volně stojících sporáků je velmi snadná instalace a výměna. Funkce mají stejně kvalitní jako jejich vestavné protějšky. Velkou výhodou je maxi objem trouby 70 L. Díky propracovaným materiálům a dokonalým izolacím je tento sporák úsporný, ohleduplný k životnímu prostředí a spotřebou elektrické energie se řadí mezi nejúspornější sporáky na trhu. I zde vám bezpečnost zajistí pojistka StopGas a integrované pohodlné zapalování hořáků.

Plynový sporák MORA P 162 AS za doporučenou cenu 7 490 Kč se stal vítězem srovnávacího testu "TOP produkt".

Plynový sporák MORA P 161 AW za doporučenou cenu 5 490 Kč se stal vítězem stejného testu v poměru "cena/výkon".

▷ Výsledky srovnávacího testu plynových sporáků

 

Další umístění spotřebičů MORA v nezávislém testování:

Oceněný indukční sporák MORAIndukční sporák MORA I 878 AW za doporučenou cenu 12 990 Kč se stal v testu nejlepší "dostupnou variantou".

▷ Výsledky srovnávacího testu indukčních sporáků



Oceněná horkovzdušná trouba MORAVestavná pečící horkovzdušná trouba MORA VT 436 AX za doporučenou cenu 6 490 Kč byla označena jako nejlepší produkt v poměru "cena/výkon".
Vestavná multifunkční trouba MORA VT 538 BX za doporučenou cenu 8 490 Kč obsadila 3. místo v testu trub.

▷ Výsledky srovnávacího testu vestavných trub 

 

Oceněný bojler MORAUniverzální bojler s objemem 80 litrů MORA EOMKU 80 SKSM za doporučenou cenu 5 990 Kč obsadil 3. místo v testu ohřívačů vody.

▷ Výsledky srovnávacího testu ohřívačů vody

 

 

KDE KOUPIT OCENĚNÉ SPOTŘEBIČE MORA? NAJDĚTE SVÉHO NEJBLIŽŠÍHO PRODEJCE

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu