Domácí chléb PECINEK s uzeným masem


Ingedience

  • 1kg hladká mouka
  • 1ks pivo 10st.
  • 2 dcl vlažné vody
  • 3 lžičky soli
  • 3 lžičky kmínu
  • kostka droždí
  • uzený bůček nebo nějakou měkčí klobásu na naplnění pecinku
Domácí chléb PECINEK s uzeným masem

Nejdříve si uvaříme do měkka uzený bůček a necháme vychladnout (třeba i den předem). Ze všech ingrediencí pořádně uhněteme těsto a necháme vykynout. Uzené si nakrájíme na špalíky a zabalíme i s klobásou rovnoměrně do těsta, vytvoříme bochník chleba, který vložíme do sádlem vymaštěného pekáče. Dáme péct do trouby na 150 st. Během pečení potíráme bochník vodou. Pečeme do růžova, upečení zkontrolujeme vpíchnutím špejle do bochníku.

Recept lze použít i bez uzeného masa k pečení klasického domácího chleba. 

Zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce, servisní místo, nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu