Hraběnčin koláč

Recept poslal/a
Marcela Dubinová, Kvasice

Doba přípravy
1h

Ingredience

  • 1 Hera
  • 20dkg mletého cukru
  • 4 žloutky
  • 40dkg polohrubé mouky
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 4 bílky
  • jablka
  • cukr krystal
  • skořici
Hraběnčin koláč

Heru utřeme s mletým cukrem a žloutky, přidáme mouku s práškem do pečiva. 1/3 z hotového těsta dáme do lednice, zbylé 2/3 dáme na plech. Na těsto nastrouháme jablka, posypeme skořicí a cukrem. Nahoru rozetřeme ušlehané bílky a na ně nastrouháme těsto z ledničky. Pečeme do zlatova při 220 stupních. Vychladlé možno zdobit šlehačkou, čokoládou ...

Zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu