Krkovička v alobalu

Recept poslal/a
Michal Havlásek, Ostrava Bartovice

Doba přípravy
2 h

Ingedience

  • krkovička
  • plnotučná hořčice
  • cibule
  • anglická slanina
  • koření
  • olej
  • alobal
Krkovička v alobalu

Krkovičku naklepeme, osolíme a okořeníme pepřem, mletou paprikou. Připravíme si alobal na čtverce nebo obdélníky podle toho jak je velká krkovička. Na alobal dáme trošku oleje, přidáme krkovičku, namažme ji hořčicí a posypeme nakrájenou cibulí na kolečka, poklademe anglickou slaninou a zabalíme do balíčku. Takto připravené balíčky poklademe na plech a při 200 stupních pečeme v troubě asi hodinku do měkka.

Zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce, servisní místo, nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu