Kuřecí korma

Recept poslal/a
Lenka Svobodová, Brno

Doba přípravy
40 min

Ingedience

  • kuřecí prsa
  • šťáva z 1/2 limetky
  • stroužek česneku
  • půl cibule
  • konzerva kokosového mléka
  • 10 cm zázvoru a přiměřeně čili papričky
  • kari koření, sůl
  • kukuřičný škrob
Kuřecí korma

Šťávu z limetky, zázvor, cibuli, česnek a čili - rozmixujeme (pokud budete používat ponorný mixér, můžete přilít i trochu vody), až je umixováno nalejeme na pánev a necháme dokud nezůstane jen bílá pasta, tu shrneme na okraj pánve a přidáme na kousky nakrájená prsa. Ty opékáme tak, abychom je z počátku nesmíchaly s pastou, až jsou nazlátlá, tak je smícháme s pastou a nalejeme kokosové mléko a přikrejeme pokličkou asi na 10 minut. Po té opatrně zasypeme jemně škrobem. Omáčka by měla být spíš řidší než hutná. Jako příloha je výborná jasmínová rýže.

Zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce, servisní místo, nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu