Kuřecí maso s hořčicovou omáčkou

Recept poslal/a
Michal Havlásek, Ostrava

Doba přípravy
2 h

Ingedience

  • 4 kuřecí prsa
  • koření
  • česnek
  • hladká mouka na obalení
  • máslo
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 250 ml sladké smetany
  • 200 ml vývaru z bujónu
Kuřecí maso s hořčicovou omáčkou

Kuřecí maso naklepeme, okořeníme (solí, pepřem, sladkou paprikou) a potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v mouce smíchané s mletou sladkou paprikou. Na másle maso opečeme. Opečené maso dáme do pekáčku, na každý dáme kousek másla, přikryjeme alobalem a dáme do trouby zapéct na cca 20 minut. Až bude maso hotové, tak ho z pekáčku vyndáme a do výpeku přidáme hořčici, smetanu a jemně poprášíme moukou, rozředíme vývarem. Kuřecí maso podáváme s opékanými bramborami a přelijeme je hořčicovou omáčkou.

Zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce, servisní místo, nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu