Mašchorde

Miroslava Páleníková, Brno
194 hlasů
Tisknout Tisknout
Mašchorde
Příprava
Příprava:
1h 15 min

Ingredience

Postup

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme opláchnuté mungo a zalijeme studenou vodou, vaříme na ostřejším ohni až je mungo úplně měkké, poté přidáme rýži a také vaříme až do změknutí, potom dle chuti osolíme a přidáme sušenou bazalku, poté nám vznikne hustá, vynikající polévka která je zárověň i druhým chodem. Už jen nalijeme na talíř, ozdobíme zakysanou smetanou sušenými rajčaty petrželkou a celé můžeme posypat nori vločkami a podáváme. Tuto polévku mám nejraději ze všech. Je také velmi zdravá a chutná.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu