Piškotové valentýnské srdce

Recept poslal/a
Adéla Brokešová, Dvůr Králové n. L.

Doba přípravy
1 h

Ingedience

  • 5 vajec
  • 15 dkg krupicového cukru
  • 15 dkg polohrubé mouky
  • krém:
  • ½ l mléka
  • vanilkový puding
  • 1 máslo
  • 10 dkg moučkového cukru
  • mražené nebo kompotované jahody
  • sáček želatiny
Piškotové valentýnské srdce

Celá vejce šleháme s cukrem asi 10 minut , pak lehce vmícháme mouku (nešleháme), vše vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy srdce (měla jsem keramickou) a v předehřáté troubě upečeme při 180 stupních asi 15 minut, zkusíme špejlí. Mezitím si uvaříme puding, dáme vychladit, v míse šleháme máslo s moučkovým cukrem a pomalu přidáváme vychladlý puding. Vychladlé srdce rozkrojíme, namažeme krémem, podle návodu na sáčku uděláme želatinu, srdce poklademe jahodami, zalijeme želatinou. Okolo ozdobíme zbylým krémem.

Zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce, servisní místo, nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu