Tvarohový krémovník

Michal Havlásek, Ostrava Bartovice
275 hlasů
Tisknout Tisknout
Tvarohový krémovník
Příprava
Příprava:
2 h

Ingredience

Postup

Smícháme mouku, cukr, kypřící prášek, heru, vejce, žloutky a zpracujeme těsto, které dáme na 30 minut odpočinout do lednice. Poté z něj vyválíme těsto. Plech s vysokým okrajem vymažeme a vysypeme moukou a vyložíme ho plátem těsta do výšky zhruba 2 cm. Suroviny na náplň dáme do mísy a dobře je zamícháme. Náplň nalijeme na moučník a dáme předpéct na 180 stupňů na 40-45 minut. Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh, kterým potřeme předpečený moučník. Pomocí vidličky vytvoříme ve sněhu vlnky a dáme dopéct na nižší teplotu zhruba na 10 minut.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu