Jak správně zavařovat

Režim horký vzduch s ventilátorem Režim horký vzduch s ventilátorem

Okurky

  • Předehřev: ne

  • Zavařování: 150°C po dobu 40 - 45 min.

  • Ve vypnuté troubě ponechat ještě 30 min.

  • Poloha roštu 1, na roštu pekáč, v pekáči ½ l vody

Ovoce

  • Předehřev: ne

  • Zavařování: 150 °C po dobu 30 - 35 min.

  • Ve vypnuté troubě ponechat ještě 30 min.

  • Poloha roštu 1, na roštu pekáč, v pekáči ½ l vody

Režim horní a dolní topné těleso Režim horní a dolní topné těleso

Okurky

  • Předehřev: ne

  • Zavařování 170 °C po dobu 60 min.

  • Ve vypnuté troubě ponechat ještě 30 min.

  • Poloha roštu 1, na roštu pekáč, v pekáči ½ l vody

Ovoce

  • Předehřev: ne

  • Zavařování: 170 °C po dobu 45 - 50 min.

  • Ve vypnuté troubě ponechat ještě 30 min.

  • Poloha roštu 1, na roštu pekáč, v pekáči ½ l vody

 

Zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce, servisní místo, nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu