Bábovka s větrníkovou příchutí

Žaneta B.
538 hlasů
Tisknout Tisknout
Bábovka s větrníkovou příchutí

Ingredience

Postup

Do kastrůlku dáme 5 lžic cukru a uvaříme karamel. Do hotového karamelu přilejeme opatrně lehce ohřátou smetanu a promícháme do rozpuštění.

V míse vyšleháme do husté hmoty cukr, vejce, olej a pak přiléváme postupně horkou karamelovou smetanu. Přisypáváme mouku, vše za stálého šlehání a nakonec vmícháme kypřicí prášek.

Pečeme ve vymazané a vysypané formě vyhřáté troubě na 170 stupňů 45 minut.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu