Ingredience
Postup
Oddělte žloutky od bílků. Mouku smíchejte se špetkou soli a práškem do pečiva.
Žloutky vymíchejte ruční metličkou s mlékem a postupně přisypávejte mouku.
Bílky ušlehejte šlehačem do pevného sněhu. Sníh vmíchejte opatrně ke směsi žloutků, mléka a mouky.
Z hladkého těsta smažte malé lívance, na velké pánvi nebo v lívanečníku. Pokud máte kvalitní teflonový povrch, není potřeba používat ke smažení tuk. Na pánev nalijte tenkou vrstvu, která je rychle usmažená. Otočte na druhou stranou a osmažte dozlatova i z druhé strany.
Lívanec bude krásně nadýchaný.
Podávejte, jak máte rádi. S džemem, povidly, šlehačkou, javorovým sirupem.
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.