Ingredience

Postup

Bílky s cukrem za pomocí šlehače vyšlehejte v pevný sníh. Poté, co nejpomaleji do hustého sněhu zašlehávejte postupně žloutky. Jakmile máte směs ušlehanou, prosejte hladkou mouku s kypřícím práškem. Sypkou směs přidávejte postupně do té vyšlehané a jemně vařečkou mouku zapracujte. Vznikne vám krásně nadýchané těsto.

Jakmile je těsto hotové, vylijte ho do formy vyložené pečícím papírem o rozměru 30 x 20 cm. Na těsto nasypte na kostky nakrájené jahody a zasypte plátky mandlí.

Dejte péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C na 40 minut.
Po upečení bublaninu vyndejte s pečícím papírem ze zapékací formy a dejte vychladnout.
Při servírování posypte moučkovým cukrem.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu