Ingredience

Postup

Žampiony (nebo větší odrůdu žampionu - Portobello) zbavte nožiček a za pomocí lžíce je trochu vydlábněte, aby se tam vešlo co nejvíce směsi.
Mozzarellu, šunku a sušená rajčata nakrájejte na kousky. V míse je smíchejte s jarní cibulkou pokrájenou na kolečka. Vše důkladně promíchejte, podle chuti osolte a opepřete. 
Směsí naplňte žampiony a dejte je zapéct do předehřáté trouby na 200 °C zhruba na 20 minut. Délka pečení záleží na velikosti žampionů. Jakmile se začne mozarella zbarvovat do zlatova, je na čase plněné žampióny vyndat.
Plněné zapečené žampiony podávejte s čerstvou zeleninou, jako je třeba rukola nebo polníček a cherry rajčátka.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu