Recept na bylinkové máslo

paní Elly
812 hlasů
Tisknout Tisknout
/data/images/recepty/motives/74/4b/74_velky.webp

Ingredience

Postup

Máslo vyndejte z lednice dvě hodiny předtím, než s ním budete pracovat. Medvědí česnek nasekejte najemno. Petrželku nasekejte také najemno. Kdo chce, může přidat i jiné bylinky, například čerstvý tymián nebo pažitku. Kdo má rád parmezán, může přidat i lžíci najemno nastrouhaného parmezánu.


Do mísy dejte máslo, sůl a bylinky. Promixujte tyčovým mixérem. Máslo se tak dobře promíchá a bylinky ještě více rozmělní.


Z hotové směsi upravte různé tvary. Můžete si pomoci nerezovými tvořítky, které vyložíte potravinářskou folií. Nebo dát máslo na hromádku na potravinářskou folii, zabalit, a vyválet váleček. Vytvarované máslo nechejte do druhého dne v lednici.


Před použitím vyklepněte z tvořítka nebo jen vybalte z folie. Máslo s medvědím česnekem je nejlepší na čerstvou nebo opečenou domácí houstičku, chléb nebo nechat rozpustit na čerstvě ugrilovaném steaku.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu