Ingredience
Postup
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme opláchnuté mungo a zalijeme studenou vodou, vaříme na ostřejším ohni až je mungo úplně měkké, poté přidáme rýži a také vaříme až do změknutí, potom dle chuti osolíme a přidáme sušenou bazalku, poté nám vznikne hustá, vynikající polévka která je zárověň i druhým chodem. Už jen nalijeme na talíř, ozdobíme zakysanou smetanou sušenými rajčaty petrželkou a celé můžeme posypat nori vločkami a podáváme. Tuto polévku mám nejraději ze všech. Je také velmi zdravá a chutná.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.