Grilovaná hruška s vanilkovou zmrzlinou
Grilované hrušky se zmrzlinou jsou sladký dezert, který si zamilujete na první sousto. Kombinace teplé, šťavnaté hrušky s jemnou vůní skořice a kapkou javorového sirupu se skvěle snoubí s krémovou domácí vanilkovou zmrzlinou. Tento jednoduchý recept zvládnete připravit během pár minut a potěší nejen milovníky grilování, ale i ty, kdo hledají elegantní teplou sladkou tečku na závěr večeře.





Ingredience
Zmrzlina
Hrušky
Postup
Do misky vhodné do mrazáku přidejte všechny uvedené ingredience – zakysanou smetanu, tučný tvaroh, moučkový a vanilkový cukr. Vše dobře promíchejte do hladké konzistence.

Dejte zmrzlinu ztuhnout do mrazáku na 45 minut.
Tvrdší hrušky jen jednoduše rozkrojte v půli. Dejte je na gril na přibližně 15 minut.
Grilované hrušky podávejte posypané špetkou skořice a zalité javorovým sirupem. Na každý talíř přidejte jeden kopeček domácí vanilkové zmrzliny.
