Ingredience
Postup
Přísady na těsto zpracujeme a necháme v chladu odpočinout. Kulatou koláčovou formu vymažeme tukem a vysypeme moukou. Těsto vtlačíme do formy a vymáčkneme vyšší okraje. Těsto propíchneme vidličkou a zlehka vysypeme strouhankou. Hrušky přepůlíme, oloupeme, vyřízneme jaderník a vyplníme jimi celé dno koláčové formy. Zakysanou smetanu prošleháme s vejci a cukrem a zalijeme formu. Pečeme 40 minut na 180 stupňů, dokud na povrchu koláče nebudou puchýřky.
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                         Facebook
  Facebook
                                                 Twitter
 Twitter
                                                 
                         
                         
                                 
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                