Levandulová bábovka II.

Recept poslal/a
Anna T.


Ingredience

  • 100 g másla
  • 250 g pol. tvarohu
  • 150 g cukr krupice
  • 4 vejce
  • 150 g hladké špaldové mouky
  • 150 g hrubé (celozrnné) špaldové mouky
  • 1 lžička jedlé sody
  • 1 sáček vanilkový cukr
  • hrst sušených květů levandule

POSTUP:

V míse smícháme suché ingredience (mouky, soda, vanilkový cukr a levanduli). V druhé míse vyšleháme vejce s krystalovým cukrem a máslem, přidáme tvaroh a suché ingredience.

Vlijeme do vymazané formy a pečeme v troubě při 170°C 45-50 minut. 

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu