Lottus cake

Recept poslal/a
Veronika Zezulová


Ingredience

Základ:

  • 2 hrnky mandlí (namočených přes noc) 
  • 1 hrnek datlí 

Krém:

  • 2 hrnky kešu ořechů (namočených přes noc) 
  • 2 konzervy kokosového mléka 
  • 3 polévkové lžíce Lotus pomazánky 
  • 1 polévková lžíce kokosového oleje + Lotus sušenky
  • Lotus pomazánka na dokončení

Mandle dáme do mixéru, přidáme datle a mixujeme dokud nevznikne lepkavá směs. Směs rovnoměrně rozprostřeme do dortové formy vyložené pečícím papírem a dáme na 30 min ztuhnout do mrazáku. Mezitím si připravíme krém. Do mixéru dáme kešu ořechy společně s Lotus pomazánkou, kokosovým olejem a tuhou částí kokosových mlék. Vše důkladně rozmixujeme. Vzniklý krém rovnoměrně rozprostřeme na základ a dort necháme v mrazáku přes noc. Na závěr ho můžeme dozdobit Lotus pomazánkou a sušenkami.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu