Ingredience
Postup
Vajíčka uvařte natvrdo. Bílky nasekejte najemno.
Medvědí česnek nasekejte najemno. Stejně tak popenec. Šalotku nasekejte také nadrobno a dozlatova opečte na másle. Nechejte úplně vychladnout.
Všechny suroviny, včetně žloutků, smíchejte se žervé. Ochuťte solí a pepřem. Pomazánku skladujte v lednici a podávejte s čerstvým pečivem, ozdobenou sedmikráskami.
Použité bylinky a kytky jsou jedlé a zdraví prospěšné.
Bylinková pomazánka se skvěle hodí k:
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                         Facebook
  Facebook
                                                 Twitter
 Twitter
                                                 
                         
                                 
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                