Set nádobí a pánev jako dárek k nákupu spotřebičů MORA

Dobré jídlo je jako tmel. Je důvodem, proč se rádi scházíme u stolu plného dobrot. Vedle kvalitních surovin a zručnosti ale potřebujete ještě něco -  moderní spotřebiče a kvalitní nádobí, které můžete použít pro vaření na jakékoliv varné desce a sporáku. A protože jsou úspory tématem číslo jedna, bude dobře, když bude provoz spotřebičů hospodárný, a nádobí bytelné,  abyste při vaření díky jeho akumulační schopnosti mohli ušetřit.

Legendární česká značka MORA spolu s českou firmou KOLIMAX před časem spojily síly, aby společně nabídly unikátní osmidílnou sadu nerezového nádobí MORA, kterou nově doplnila ještě i kvalitní nerezová pánev s jedinečným mramorovým povrchem.

Skvělá zpráva je, sadu nerezového nádobí Professional v hodnotě 4990 Kč získají až do konce roku 2024 zdarma jako dárek ti, kdo si koupí některý z mnoha setů vestavných spotřebičů MORA. A nerezovou pánev v hodnotě 1990 Kč zase získají zdarma ti, kdo si koupí až do konce roku některou z indukčních varných desek MORA VDIT s flexibilním propojováním varných plotýnek a dalšími praktickými funkcemi.

„Víme, že pro naše zákazníky je velmi důležitý tradiční rodinný život, ke kterému patří pohoda u společného jídla. Dlouhodobě našim zákazníkům nabízíme moderní, spolehlivé výrobky, které jim zpříjemňují život a společně strávené chvíle u prostřeného stolu, ale také inspiraci v podobě oblíbeného Receptáře MORA. Těm, kdo do  rodiny MORA přicházejí, chceme nabídnout k nákupu vždy i něco navíc. Pro letošní rok jsme připravili dárků opravdu hodně a to pro celý rok. I touto cestou chceme vyjádřit, že si svých zákazníků skutečně ceníme. V příštím roce to bude už neuvěřitelných dvě stě let, kdy byly v Hlubočkách u Olomouce položeny základy dnes již ikonické, ale také sebevědomé značky MORA“ říká Anna Vrbovcová, brand manažerka značky MORA.

Skvělý dárek k novému varnému centru Nádobí je včetně úchytů vyrobené z kvalitní nerezové potravinářské oceli CrNi 18/10 a hodí se pro vaření na všech typech varných desek včetně indukčních, a díky nerezovým uchům i pro pečení v troubě až do 300 °C, což je mimochodem opravdu hodně, a právě takto velký teplotní rozsah mají nové trouby MORA.

Hrnce i rendlíky jsou vyrobené z bytelného plechu o tloušťce 0,8 mm, mají silné třívrstvé sendvičové dno A-Therm Induction s vynikající akumulací tepla. Při vaření proto ušetříte: dokonale rovné dno totiž znamená přenos tepla beze ztrát. Navíc ohřev můžete ukončit o něco dřív, a díky zbytkovému teplu můžete nechat pokrm „dojít“.

Úchyty nádobí také při správném používání nepálí. Skleněná poklice je pro maximální bezpečnost vyrobená z temperovaného bezpečnostního skla a je opatřená parním ventilem pro odvod nadbytečné páry. Promyšlený tvar profilu poklice zajišťuje, že veškerá pára, která během vaření uvnitř nádoby a na vnitřní straně poklice kondenzuje, stéká zpět do nádoby.

Pro snadnou údržbu a dokonalý vzhled je venkovní povrch nádobí vyleštěný do vysokého lesku, zatímco vnitřní povrch je třikrát jemně vybroušený, aby se v nádobí dobře vařilo. Praktická je i stupnice na vnitřní stěně hrnců i rendlíků pro snadné odměření tekutin. Na spolupráci se značkou MORA odkazuje i vkusně vygravírované logo této klasické české značky. Nádobí včetně poklic jde bez obav mýt v myčce nádobí. A díky praktickému designu si můžete být jisti, že když umyté nádobí vyjmete z myčky, nebude z úchytů, nejrůznějších záhybů a spojů vytékat voda. Maloobchodní cena sady nádobí je 4 990 Kč.

Také pánev o průměru 26 cm je vyrobená z nerezové potravinářské oceli CrNi18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost. Je opatřená odolným mramorovým nepřilnavým povrchem od švýcarské firmy ILAG pro zdravé smažení a restování s minimem tuku. Akumulační dokonale rovné sendvičové dno A-Therm Induction zaručuje přenos tepla beze ztrát a šetří energii při vaření. Pánev se hodí na všechny typy varných desek a sporáků. Plastová rukojeť je teplotně odolná až do 150 °C, zaoblené stěny usnadňují práci s připravovanými pokrmy. Pánev jde velmi snadno mýt – ručně i v myčce. Maloobchodní cena pánve je 1 990 Kč.

MORA PLNÁ ŽIVOTA www.mora.cz

MORA a příjemné chvíle s rodinou u dobrého jídla patří dohromady už bezmála dvě stě let.  I pro letošní rok je připraven dárek – všichni, kdo si koupí jakoukoliv vestavnou troubu MORA, dostanou navíc 6 kg mouky. Na ty, kdo si pořídí set vybraných vestavných spotřebičů, čeká jako dárek osmidílný set kvalitního nerezového nádobí v hodnotě 4 990 Kč zdarma, k vybraným indukčním varným deskám z řady VDIT je zase určená jako dárek zdarma kvalitní nerezová pánev v hodnotě 1990 Kč. Více o akcích na www.mora.cz v sekci „Promo Akce“.

Bezplatná zákaznická linka
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu