Ingredience
Postup
Batáty promíchejte s 2 lžícemi olivového oleje, pepřem a solí v misce, přesuňte je na plech a pečte do změknutí při 180°C, asi 10 minut. 
Droždí promíchejte se 125 ml vlažné vody a nechte na teplém místě 10 minut vzejít, až začne pěnit. 
Cibuli, 125 ml olivového oleje, mléko, prošlehaná vejce, rozmarýn, cukr a sůl rozmixujte. Směs promíchejte s moukou i vzešlým droždím a nechte na teplém místě zhruba hodinu kynout. Těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem.
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Do těsta vmíchejte fetu a batáty. 
Vymažte formu, přesuňte do ní těsto a dejte péct přibližně na hodinu. Vyzkoušejte špejlí, zda je chlebíček propečený. 
Po upečení nechte 10 minut lehce prochladnout ve formě. Poté vyklopte na mřížku a nechte zcela vychladnout.
Podobné recepty
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                         Facebook
  Facebook
                                                 Twitter
 Twitter
                                                 
                        
 
                                     
                                     
                                 
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                