Celozrnná pizza

pomlčka
pomlčka
tisknout tisk sdílet sociální sítě
/data/images/recepty/motives/317/3e/celozrnna-pizza-recept.webp

Ingredience

šipka

Postup

šipka
  1. Mouku nasypte do mísy spolu se solí, přidejte vodu, cukr, olej a rozdrobené droždí.
  2. Vypracujte hladké těsto a to nechte přikryté kynout na teplém místě asi 1,5 hodiny.
  3. Vykynuté těsto rozdělte na 2 nebo 3 díly a z každého vyválejte tenkou placku.
  4. Tu přeneste na pečicím papírem vyložený plech, potřete rajčatovou omáčkou (kraje nechte suché) a ozdobte tím, co máte rádi.
  5. Pečte v troubě na 220 °C asi 10 min, nebo dokud nebudou okraje zlatavé.

Podobné recepty

šipka
Chcete pomoci s výběrem, nebo chcete poradit s něčím jiným?
Bezplatná zákaznická linka
+420 800 105 505
Hledáte svého nejbližšího prodejce, nebo naši značkovou prodejnu?
Ukázat na mapě
Kupte troubu MORA a dostanete od nás na pečení 6 kg mouky Babiččina volba zdarma.
Více o akci