Ingredience

Postup

V hrnci si rozpalte olivový olej a nechte na něm zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidejte rajský protlak, který krátce orestujte. Protlak během restování ztratí štiplavou chuť a zesládne. K cibuli s protlakem přidejte mleté maso, důkladně promíchejte a chvíli restujte.  

Do masového základu přidejte prolisovaný česnek, římský kmín, chilli, sůl, pepř, sekaná rajčata a hovězí vývar. Vše důkladně promíchejte a pod pokličkou vařte 30 minut nebo dokud nebude maso hotové.  

Na závěr přidejte červené vařené fazole a 70 % čokoládu. Vše promíchejte, dokud se čokoláda nerozpustí.  

Podávejte s rýži, čerstvým sekaným koriandrem a vše zakápnuté limetkou.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu