Polévka Gazpacho

Hodnocení receptu
(0 hlasů)

Ingredience

  • 1 červená paprika
  • ½ salátové okurky
  • 1 kg rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce balsamico octa
  • hrst čerstvé bazalky
  • ¼ červené cibule
  • ½ lžičky soli
  • špetka pepře
  • čerstvá bageta

POSTUP:

Zeleninu si důkladně omyjte, očistěte, nakrájejte na větší kousky a přidejte do nádoby od mixéru. K zelenině přidejte utřený česnek, čerstvou bazalku, červenou cibuli balsamico ocet a olivový olej. Osolte, opepřete a rozmixujte dohladka. V případě potřeby dochuťte solí, pepřem nebo balsamico octem.  

Podávejte s čerstvou bagetou.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu