Polévka Gazpacho

pomlčka
pomlčka
tisknout tisk sdílet sociální sítě
/data/images/recepty/motives/494/d5/polevka-gazpacho-2-small.webp

Ingredience

šipka

Postup

šipka

Zeleninu si důkladně omyjte, očistěte, nakrájejte na větší kousky a přidejte do nádoby od mixéru. K zelenině přidejte utřený česnek, čerstvou bazalku, červenou cibuli balsamico ocet a olivový olej. Osolte, opepřete a rozmixujte dohladka. V případě potřeby dochuťte solí, pepřem nebo balsamico octem.  

Podávejte s čerstvou bagetou.

Chcete pomoci s výběrem, nebo chcete poradit s něčím jiným?
Bezplatná zákaznická linka
+420 800 105 505
Hledáte svého nejbližšího prodejce, nebo naši značkovou prodejnu?
Ukázat na mapě
Kupte troubu MORA a dostanete od nás na pečení 6 kg mouky Babiččina volba zdarma.
Více o akci