Grilovaná krkovička

713 hlasů
Tisknout Tisknout

Ingredience

Postup

Krkovičku si potřete trochou olivového oleje, osolte a opepřete ji z obou stran.  

Zeleninu si umyjte a cuketu nakrájejte na kolečka zhruba 2 cm tlusté. Vše zakápněte trochou olivového oleje a osolte.  

Rozpalte si gril a vložte na něj maso se zeleninou. Maso opékejte z každé strany zhruba 3 minutky. Ale záleží na teplotě rozpáleného grilu. 

Jakmile je maso hotové, dejte jej z grilu na talíři a zakryjte alobalem. Nechte chvíli odpočívat, než se dodělá zelenina.  

Podávejte s opečenou zeleninou, oblíbeným dresingem a pečivem.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu