Grilovaná krkovička

pomlčka
pomlčka
tisknout tisk sdílet sociální sítě
/data/images/recepty/motives/492/e1/grilovana-krkovicka_1_small_cut.webp

Ingredience

šipka

Postup

šipka

Krkovičku si potřete trochou olivového oleje, osolte a opepřete ji z obou stran.  

Zeleninu si umyjte a cuketu nakrájejte na kolečka zhruba 2 cm tlusté. Vše zakápněte trochou olivového oleje a osolte.  

Rozpalte si gril a vložte na něj maso se zeleninou. Maso opékejte z každé strany zhruba 3 minutky. Ale záleží na teplotě rozpáleného grilu. 

Jakmile je maso hotové, dejte jej z grilu na talíři a zakryjte alobalem. Nechte chvíli odpočívat, než se dodělá zelenina.  

Podávejte s opečenou zeleninou, oblíbeným dresingem a pečivem.

Chcete pomoci s výběrem, nebo chcete poradit s něčím jiným?
Bezplatná zákaznická linka
+420 800 105 505
Hledáte svého nejbližšího prodejce, nebo naši značkovou prodejnu?
Ukázat na mapě
Kupte troubu MORA a dostanete od nás na pečení 6 kg mouky Babiččina volba zdarma.
Více o akci