Vepřové karbanátky na grilu

Hledáte jednoduchý a chutný recept na karbanátky na grilu? Tyto masové karbanátky z mletého vepřového masa zvládnete připravit během chvilky – stačí smíchat pár základních surovin a hodit je na rozpálený gril. Výsledkem jsou krásně propečené, voňavé a šťavnaté karbanátky, které si zamiluje celá rodina.

3 hlasů
Tisknout Tisknout
Karbanátky na grilu z mletého vepřového masa- recept
Množství
Množství:
8 karbanátků (o průměru 7–8 cm)
Příprava
Příprava:
10 minut
Vaření
Vaření:
10 minut
Náročnost
Náročnost:
velmi snadné

Ingredience

Postup

Naprosto jednoduše v míse smíchejte s mletým masem všechny ostatní suroviny. Směs musíte hníst rukama několik minut. 

Karbanátky na grilu - příprava směsi

Ze vzniklé směsi si vytvarujte karbanátky a ty grilujte na rozehřátém grilu z obou stran do zlatavého propečení (dohromady cca 10 minut). 

Karbanátky na grilu - před pečením

Po upečení ihned podávejte. Dobrou chuť.

Karbanátky na grilu - recept
TIPY A RADY: karbanátky z grilu můžete podávat s americkými bramborami nebo s opečeným chlebem.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu