Vepřové karbanátky na grilu
Hledáte jednoduchý a chutný recept na karbanátky na grilu? Tyto masové karbanátky z mletého vepřového masa zvládnete připravit během chvilky – stačí smíchat pár základních surovin a hodit je na rozpálený gril. Výsledkem jsou krásně propečené, voňavé a šťavnaté karbanátky, které si zamiluje celá rodina.


Množství:
8 karbanátků (o průměru 7–8 cm)

Příprava:
10 minut

Vaření:
10 minut

Náročnost:
velmi snadné
Ingredience
Postup
Naprosto jednoduše v míse smíchejte s mletým masem všechny ostatní suroviny. Směs musíte hníst rukama několik minut.

Ze vzniklé směsi si vytvarujte karbanátky a ty grilujte na rozehřátém grilu z obou stran do zlatavého propečení (dohromady cca 10 minut).

Po upečení ihned podávejte. Dobrou chuť.

TIPY A RADY: karbanátky z grilu můžete podávat s americkými bramborami nebo s opečeným chlebem.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.