Ingredience
Postup
V míse šlehačem ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháme střídavě mouku s práškem do pečiva a dle potřeby ředíme mlékem. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.
Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Stejnoměrně rozprostřeme a na povrch nalijeme cik cak teplý puding (pěkně z výšky, aby protekl těstěm), pečeme v troubě asi 30 minut.
Ještě na teplou buchtu rozetřeme kysanou smetanu prošlehanou s vanilkovým cukrem a povrch posypeme strouhanou margot čokoládou.
Rozehřátou troubu doporučujeme využít taky na domácí sňídaňové housky podle blogerky Elly.
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                         Facebook
  Facebook
                                                 Twitter
 Twitter
                                                 
                         
                         
                                 
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                