Margot řezy se zakysanou smetanou

Michaela Vrožinová, Bohumín
473 hlasů
Tisknout Tisknout
Margot řezy se zakysanou smetanou
Příprava
Příprava:
1 h

Ingredience

Postup

V míse šlehačem ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháme střídavě mouku s práškem do pečiva a dle potřeby ředíme mlékem. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.

Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Stejnoměrně rozprostřeme a na povrch nalijeme cik cak teplý puding (pěkně z výšky, aby protekl těstěm), pečeme v troubě asi 30 minut.

Ještě na teplou buchtu rozetřeme kysanou smetanu prošlehanou s vanilkovým cukrem a povrch posypeme strouhanou margot čokoládou.

Rozehřátou troubu doporučujeme využít taky na domácí sňídaňové housky podle blogerky Elly. 

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu