Medvědí pracny

Hodnocení receptu
(0 hlasů)

Ingredience

  • 100 g vlašských ořechů
  • 60 g pohankové mouky
  • 40 g kokosové mouky
  • 1 lžíce kakaa
  • ¼ lžičky mletého badyánu
  • ½ lžičky skořice
  • ½ lžičky perníkového koření
  • 2 lžičky datlového sirupu
  • 6 lžic vody

POSTUP:

V míse smíchejte všechny suroviny. Dobře to jde rukou, kdy se všechny suroviny dobře promíchají a spojí. Kdyby těsto nedrželo při sobě, přidejte ještě trochu vody. Hotové těsto není potřeba odležet a rovnou s ním můžete plnit formičky na pracny.   

Naplněné formičky dejte na plech a pečte v předem vyhřáté troubě na 180 °C 10 minut.   Po upečení nechte pracny ve formičkách, aspoň trochu vychladnout, poté jdou krásně vyklopit.

Vychladlé je lehce posypte moučkovým cukrem.

Další bezlepkové recepty

Bezlepková bábovka

Bezlepkové recepty

Bezlepková bábovka

Čokoládové řezy

Bezlepkové recepty

Čokoládové řezy

Bezlepkové vdolky

Moučníky, dezerty, cukroví

Bezlepkové vdolky

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu