Pohankové rizoto s houbami

pomlčka
pomlčka
tisknout tisk sdílet sociální sítě
/data/images/recepty/motives/294/0f/pohankove-rizoto-recept-mora.webp

Ingredience

šipka

Postup

šipka

V osolené vodě uvařte pohanku, dokud nebude úplně měkká.

Mezitím si na pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Jakmile je cibule hotová, přidejte nadrobno pokrájený česnek a ještě chvilku restujte. Poté přidejte na kostky nakrájenou všechnu papriku a hrášek. Chvíli restujte, přiklopte pokličkou a nechte dusit 15 minut.

Na druhé pánvi si rozpusťte máslo a přidejte na kousky nakrájené žampióny. Orestujte je, dokud nebudou do zlatova. Poté je přidejte do zeleninové směsi a vše promíchejte.

Houby se zeleninou smíchejte s uvařenou pohankou, přidejte koření a důkladně promíchejte. Na talíři rizoto ozdobte sýrem cottage, cherry rajčátky a jarní cibulkou.

Chcete pomoci s výběrem, nebo chcete poradit s něčím jiným?
Bezplatná zákaznická linka
+420 800 105 505
Hledáte svého nejbližšího prodejce, nebo naši značkovou prodejnu?
Ukázat na mapě
Kupte troubu MORA a dostanete od nás na pečení 6 kg mouky Babiččina volba zdarma.
Více o akci