Tuňáková pomazánka

Hodnocení receptu
(0 hlasů)

Ingredience

  • 340 g tuňáka v oleji
  • 200 g taveného sýra
  • 2x šalotka
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 2 vejce natvrdo
  • 1 lžíce majonézy
  • sůl
  • pepř
  • čerstvý chleba

POSTUP:

Nejprve začněte tím, že si dáte vejce do menšího rendlíku se studenou vodou. Vodu přivedete k varu, snížíte plamen a necháte probublávat 8 minut. Jakmile jsou vejce uvařená, zchlaďte je studenou vodou a poté je oloupejte a nakrájejte najemno.  

Do mísy si dejte tuňáka i s olejem, tavený sýr, nadrobno nakrájenou šalotku, dijonskou hořčici, majonézu, sůl, pepř a nakrájená vejce.  

Za pomocí vidličky vše důkladně smíchejte a podle potřeby můžete dochutit více majonézou nebo hořčicí.  

Podávejte na čerstvém chlebu.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu