Ingredience
Postup
Do kastrůlku dáme 5 lžic cukru a uvaříme karamel. Do hotového karamelu přilejeme opatrně lehce ohřátou smetanu a promícháme do rozpuštění.
V míse vyšleháme do husté hmoty cukr, vejce, olej a pak přiléváme postupně horkou karamelovou smetanu. Přisypáváme mouku, vše za stálého šlehání a nakonec vmícháme kypřicí prášek.
Pečeme ve vymazané a vysypané formě vyhřáté troubě na 170 stupňů 45 minut.
Podobné recepty
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                         Facebook
  Facebook
                                                 Twitter
 Twitter
                                                 
                         
                                     
                                     
                                 
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                