Bábovka s větrníkovou příchutí

Žaneta B.
pomlčka
pomlčka
tisknout tisk sdílet sociální sítě
Bábovka s větrníkovou příchutí

Ingredience

šipka

Postup

šipka

Do kastrůlku dáme 5 lžic cukru a uvaříme karamel. Do hotového karamelu přilejeme opatrně lehce ohřátou smetanu a promícháme do rozpuštění.

V míse vyšleháme do husté hmoty cukr, vejce, olej a pak přiléváme postupně horkou karamelovou smetanu. Přisypáváme mouku, vše za stálého šlehání a nakonec vmícháme kypřicí prášek.

Pečeme ve vymazané a vysypané formě vyhřáté troubě na 170 stupňů 45 minut.

Podobné recepty

šipka Banner akce
Chcete pomoci s výběrem, nebo chcete poradit s něčím jiným?
Bezplatná zákaznická linka
+420 800 105 505
Hledáte svého nejbližšího prodejce, nebo naši značkovou prodejnu?
Ukázat na mapě
Kupte troubu MORA a dostanete od nás na pečení 6 kg mouky Babiččina volba zdarma.
Více o akci