Domácí majonéza pomocí tyčového mixéru

paní Elly
pomlčka
pomlčka
tisknout tisk sdílet sociální sítě
Domácí majonéza pomocí tyčového mixéru

Ingredience

šipka

Postup

šipka

Všechny suroviny, které budete používat, musí mít pokojovou teplotu.

Vejce použijte čerstvá, z prověřeného chovu, bude se konzumovat syrové. 

Všechny suroviny dejte do odměrky, která patří k tyčovému mixéru. Položte do ní tyčový mixér a velice pomalu táhněte mixér nahoru. Majonéza je hotová za pár sekund.

Namísto octa můžete použít citronovou šťávu, hořčici použijte dijonskou nebo plnotučnou.

Domácí majonézu můžete dále dochutit. Dochucená majonéza je potom skvělá třeba ke grilování nebo pečeným masům. Stačí do ní přidat třeba nakrájenou zeleninu, trochu koření, čerstvé bylinky, chilli papričky. Všechno podle své chuti. Z jednoho základu pak vytvoříte řadu dalších omáček.

Domácí majonéza je taky delikátní na klasickém chlebíčku s vajíčkem.

Chcete pomoci s výběrem, nebo chcete poradit s něčím jiným?
Bezplatná zákaznická linka
+420 800 105 505
Hledáte svého nejbližšího prodejce, nebo naši značkovou prodejnu?
Ukázat na mapě
Kupte troubu MORA a dostanete od nás na pečení 6 kg mouky Babiččina volba zdarma.
Více o akci