Ingredience

Paštika

Cibulka

Postup

Domácí játrová paštika

Očištěná, čerstvá, kuřecí játra rozmixujeme, přidáme vejce a rozpuštěné máslo. Přidáme utřený česnek, červené víno, brandy, sůl, pepř a rozmixujeme.

Pekáček vyložíme potravinovou fólii a přes cedník do něj vlejeme rozmixovanou směs. Zabalíme i ze shora volnými okraji fólie, aby byl celý potvrh paštiky zakrytý, a pečeme v troubě ve vodní lázni na 85 stupňů hodinu. Před podáváním necháme vychladnout.

Karamelizovaná červená cibulka

Cibuli nakrájíme na měsíčky a na oleji orestujeme dosklovata. Přidáme cukr, bylinky, červené víno a sůl s pepřem dle chuti a svařujeme do čatní.  

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu