Domácí paštika

pomlčka
pomlčka
tisknout tisk sdílet sociální sítě
Domácí paštika

Ingredience

šipka

Paštika

Cibulka

Postup

šipka

Domácí játrová paštika

Očištěná, čerstvá, kuřecí játra rozmixujeme, přidáme vejce a rozpuštěné máslo. Přidáme utřený česnek, červené víno, brandy, sůl, pepř a rozmixujeme.

Pekáček vyložíme potravinovou fólii a přes cedník do něj vlejeme rozmixovanou směs. Zabalíme i ze shora volnými okraji fólie, aby byl celý potvrh paštiky zakrytý, a pečeme v troubě ve vodní lázni na 85 stupňů hodinu. Před podáváním necháme vychladnout.

Karamelizovaná červená cibulka

Cibuli nakrájíme na měsíčky a na oleji orestujeme dosklovata. Přidáme cukr, bylinky, červené víno a sůl s pepřem dle chuti a svařujeme do čatní.  

Podobné recepty

šipka
Domácí kečup z rajčat
Předkrmy, chuťovky
Domácí kečup z rajčat
Domácí kysané zelí
Saláty, zelenina
Domácí kysané zelí
Banner akce
Chcete pomoci s výběrem, nebo chcete poradit s něčím jiným?
Bezplatná zákaznická linka
+420 800 105 505
Hledáte svého nejbližšího prodejce, nebo naši značkovou prodejnu?
Ukázat na mapě
Kupte troubu MORA a dostanete od nás na pečení 6 kg mouky Babiččina volba zdarma.
Více o akci