Dýňové kari s cizrnou

pomlčka
pomlčka
tisknout tisk sdílet sociální sítě
/data/images/recepty/motives/269/8f/dyne-cizrna-kari-recept-mora.webp

Ingredience

šipka

Postup

šipka

Nejprve si důkladně umyjte a vydlabejte dýni, poté ji nakrájejte na menší kousky. V hrnci si rozehřejte olivový olej a přidejte nakrájenou dýni, rajčata z plechovky, madraské (indické) kari, skořici, sůl a pepř. Nechte chvilku povařit a pak přidejte kokosové mléko.

Nechte vařit, dokud nebude dýně zcela měkká. Jakmile je dýně hotová, přidejte propláchnutou cizrnu a nechte vařit ještě zhruba 10 minut.

Podávejte samotné nebo s vařenou rýží. Při servírování pokapejte citrónovou šťávou.


DOPORUČUJEME:

Po dobrém jídle se hodí chvilka odpočinku namísto mytí nádobí. Proto jistě oceníte některou z vestavných myček nádobí MORA.
▷ Najděte svého prodejce MORA

 

Podobné recepty

šipka
Chcete pomoci s výběrem, nebo chcete poradit s něčím jiným?
Bezplatná zákaznická linka
+420 800 105 505
Hledáte svého nejbližšího prodejce, nebo naši značkovou prodejnu?
Ukázat na mapě
Kupte troubu MORA a dostanete od nás na pečení 6 kg mouky Babiččina volba zdarma.
Více o akci