Ingredience
Postup
Na velké pánvi si rozpalte máslo s olejem. Na rozpáleném oleji s máslem po částech orestujte nadrobno nakrájené houby. V průběhu restování hub přidávejte i nadrobno nakrájenou cibuli. Část orestovaných hub si dejte bokem. Použijete je při servírování.
Ke konci restování hub přidejte prolisovaný česnek, nechte ho rozvonět a vše zalíjte mlékem a smetanou. Přidejte snítky rozmarýnu, sůl, vše promíchejte a nechte zhruba 5 - 10 minut vařit.
Jakmile má omáčka krásně krémově jemnou hustotu. Odstavte z plotny.
Hotovou omáčku podávejte s vařenými noky a plátky restovaných hub.
Podobné recepty
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                         Facebook
  Facebook
                                                 Twitter
 Twitter
                                                 
                         
                                     
                                     
                                 
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                