Ingredience

Postup

Nejprve si oddělte žloutky od bílků a z bílků si vyšlehejte tuhý sníh. Připravte si větší mísu a vyšlehejte v ní žloutky s mlékem. Do směsi přisypte sůl, pepř a přidejte i špetku muškátového oříšku. Rohlíky nakrájejte na kostičky a naložte je do změknutí do žloutkové směsi. Do mísy přisypte uzené maso nakrájené na kostičky, petržel a pažitku v množství, jaké máte rádi. Nakonec vmíchejte do směsi sníh z bílků. Opatrně promíchejte a dejte péct do chlebové formy na cca 35 minut při 175 °C. Pečte do zezlátnutí. Že je nádivka hotová, vám napoví i křupavý povrch. Nádivku nechte zchladnout a až poté ji vyklopte. Podávat můžete s kyselou okurkou, bramborovou kaší, bramborami nebo ji snězte jen tak studenou. Dobrou chuť!

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu