Ingredience
Postup
Máslo a cukr dáme do mísy stolního robota a vyšleháme do světlé pěny. Poté přidáme žloutky a tvaroh a zašleháme. K této směsi prosejeme špaldovou mouku smíchanou s práškem do pečiva a špetkou soli, přidáme 100 g na kousky nakrájené čokolády a zamícháme. Nakonec si vyšleháme sníh z bílků, který zlehka vmícháme do připraveného těsta. Těsto přendáme do máslem vymazané a moukou vysypané bábovkové formy. Bábovku pečeme v předehřáté troubě na 180 st. cca 45 min.
Po upečení bábovky, vyklopíme z formy, necháme vychladnout a potřeme čokoládovou ganáží, na kterou si rozpustíme 100 g čokolády a postupně (za stálého míchání) do ni přidáváme 200 g zakysané smetany. Bábovku ozdobíme dle fantazie - např. čokoládovými hoblinkami.
Podobné recepty
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                         Facebook
  Facebook
                                                 Twitter
 Twitter
                                                 
                         
                                     
                                     
                                 
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                