Ingredience
Postup
Oloupejte z vajíček skořápku a oddělte bílky od žloutků. Žloutky dejte do misky, přidejte hořčici a olej, a vše ručním šlehačem rozmixujte do hladka. Bílky společně s okurkou a bílou částí jarní cibulky nasekejte nadrobno a přidejte k žloutkové směsi. Vše pořádně promíchejte a dochuťte solí, podle chuti přidejte hořčici.
Pomazánka je vynikající na čerstvém chlebu ozdobená natí z jarní cibulky.
Podobné recepty
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                         Facebook
  Facebook
                                                 Twitter
 Twitter
                                                 
                         
                                     
                                     
                                 
     
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                