Vajíčková pomazánka

Hodnocení receptu
(29 hlasů)

Ingredience

  • 6 vařených vajec
  • 2 lžíce hořčice
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 5 zavařených okurek
  • jarní cibulka
  • sůl

POSTUP:

Oloupejte z vajíček skořápku a oddělte bílky od žloutků. Žloutky dejte do misky, přidejte hořčici a olej, a vše ručním šlehačem rozmixujte do hladka. Bílky společně s okurkou a bílou částí jarní cibulky nasekejte nadrobno a přidejte k žloutkové směsi. Vše pořádně promíchejte a dochuťte solí, podle chuti přidejte hořčici.

Pomazánka je vynikající na čerstvém chlebu ozdobená natí z jarní cibulky.

Další recepty na velikonoční menu

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu