Ingredience
Postup
Všechny suroviny na marinádu smíchejte. Žebra dejte do mísy, přelejte marinádou, promíchejte a nechte marinovat do druhého dne. Pak je vyskládejte do pekáčku. Přelejte i zbylou marinádu. Troubu předehřejte na 120 ℃, použijte funkci gril. Žebírka pečte 4 hodiny.
Zelí nakrouhejte a dejte do mísy. Přidejte očištěnou a nahrubo nastrouhanou mrkev. Promíchejte a přidejte zakysanou smetanu, cukr, olej a citronovou šťávu. Vše promíchejte a nakonec salát podle chuti osolte a opepřete.
Podobné recepty
                                Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
                            
                            
                                    bezplatná zákaznická linka
                                
                                
                            
                                Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
                            
                            
                        
                                Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.
                            
                            
                        
  Facebook
                                                
 Twitter