Rady pro kvalitní grilování

Rady pro kvalitní grilování

  • Grilované kusy mají být podle možnosti stejně silné, nejméně 2-3 cm. Tím rovnoměrně zhnědnou a zůstanou šťavnaté.

  • Maso před grilováním potřete tukem, nebo olejem. Pláty solíme těsně před grilováním.

  • Grilované porce ukládejte přímo na rošt, nejlépe do středu.

  • Aby se šťáva z masa při grilování zachycovala a dno zůstalo čisté, umístěte pod grilovanou potravinu pekáč, nebo pečící plech.

  • Otáčejte grilované kusy po 2/3 doby pečení, kterou udává tabulka.

     

Doporučený provoz:

menší kusy na menší ploše - uchycení 3, grilování bez ventilátoru, dvířko trouby zavřené

menší kusy na větší ploše - uchycení 2, grilování bez ventilátoru, dvířko trouby zavřené

větší kusy na větší ploše - uchycení 2, grilování s ventilátorem, dvířko trouby zavřené

Podívejte se i na tyto zajímevé recepty na grilování, po kterých ani nepřeberete, ale jsou opravdu chutné a pokud pozvete přátele tak i hodně nezvyklé.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu