Pohankové karbanátky


Ingredience

  • 250g pohanky lámanky
  • 4 stroužky česneku
  • 1 jarní cibulka
  • sůl a pepř
  • 1 lžička kmínu
  • olivový olej
  • kysané zelí

POSTUP (asi 15 kusů):

Nejprve si uvařte pohanku lámanku v osolené vodě (klidně i den předem). Pohanku nechte úplně vychladnout.

Poté k pohance přidejte prolisovaný česnek, najemno nakrájenou jarní cibulku sůl, pepř a kmín. Vše pořádně promíchejte, nebojte se vše spojit a promíchat rukama.

Ze směsi vytvarujte karbanátky, které opékejte na pánvičce s olivovým olejem několik minut z každé strany dozlatova.

Hotové karbanátky jsou výborné s kysaným zelí.

 

TIP: Jak vybrat ideální varnou desku, třeba na smažení karbanátků?

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?

Zobrazit mapu